Μία
εύκολη λύση όταν έχουμε ψάρι και δεν θέλουμε να τηγανίσουμε!!
Ελάτε να το φτιάξουμε μαζί, είναι τόσο νόστιμο που δεν θα το πιστεύετε!!
Υλικά της συνταγής μας
1 ψάρι
φρέσκο 1 - 1 1/2 κιλό, μπακαλιάρο ή τσιπούρα ή ότι άλλο ψάρι θέλουμε
1
ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί
1/2
κούπα ελαιόλαδο
2
καρότα κομμένα ράβδους (ζουλιέν)
2
πιπεριές Φλωρίνης κομμένες ράβδους (ζουλιέν)
1 κολοκυθάκι κομμένο ράβδους (ζουλιέν)
λίγο μαϊντανό
ψιλοκομμένο
αλάτι,
πιπέρι, τζίντζερ
Εκτέλεση της συνταγής μας
- Πλένουμε καλά το ψάρι, το αλατίζουμε και το βάζουμε σε ένα ταψί.
- Κόβουμε τα λαχανικά μας ζουλιέν και τα βάζουμε ανάμεσα στο ψάρι.
- Ρίχνουμε το κρασί, το λάδι, το πιπέρι, το τζίντζερ και λίγο μαϊντανό μέσα στο κεφάλι του ψαριού και το υπόλοιπο από πάνω.
- Ψήνουμε στο φούρνο για 45-60 λεπτά στους 180 βαθμούς.
- Χρειαζόμαστε 35 λεπτά για το ένα κιλό ψάρι (να προσέξουμε να μην το στεγνώσουμε).
- Γυρίζουμε στη μέση της ώρας από την άλλη πλευρά το ψάρι μας.
- Έχουμε ένα ψάρι καλομαγειρεμένο, εύκολο και πολύ νόστιμο!!
Με ελάχιστο κόπο έχουμε έτοιμο ένα πεντανόστιμο φαγάκι!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι υγιεινό επίσης!
Καλό Σαββατοκύριακο Μάχη μου, φιλιά!
Αυτό είναι το πιο σημαντικό να μην καταναλώνουμε πολλές ώρες με την παρασκευή
Διαγραφήτων φαγητών!!
Επίσης Ελενα,πολλά φιλιά!
Μιαμ μιαμ νόστιμο ψαράκι !! Ταιριάζουν πολύ αυτά τα λαχανικά!!Φιλιά!
ΑπάντησηΔιαγραφήΝαί Αθηνά μου γίνεται πολύ νόστιμο με λίγο κόπο!!
ΔιαγραφήΦιλάκια!