Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Μοσχαράκι Λεμονάτο Με Καρότα Και Μανιτάρια



Υλικά για τη συνταγή μας
1 κιλό μοσχάρι ελιά ή ποντίκι σε μερίδες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
2 καρότα
150-200 γρ. μικρά λευκά μανιτάρια
1 φλιτζανάκι καφέ λευκό κρασί
1 λεμόνι ο χυμός
1 κ.γλ. μουστάρδα
1 κ.σ. κόρν φλάουρ
αλάτι. πιπέρι. πάπρικα, τζίντζερ


Εκτέλεση της συνταγής μας
  • Πλένουμε καλά το μοσχάρι, το βάζουμε να βράσει για 5 λεπτά με 1 ποτήρι νερό, το βγάζουμε και πετάμε το ζουμί.
  • Βάζουμε λάδι στην κατσαρόλα, τσιγαρίζουμε το κρέας, το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα καρότα και τα μανιτάρια.
  • Το σβήνουμε με το κρασί, ρίχνω τα μπαχαρικά και προσθέτουμε 1 κούπα νερό ζεστό.
  • Το αφήνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 70 λεπτά περίπου και στο τέλος ρίχνουμε το λεμόνι, διαλυμένο μέσα το κόρν φλαουρ  και την μουστάρδα.
  • Σερβίρουμε με πατάτες ή πιλάφι με πιπεριές και κρόκο Κοζάνης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Print friendly