Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014

Γεμιστά Της Κατσαρόλας Στο Λεπτό







Υλικά για τη συνταγή μας (για 4 άτομα)
8 πιπεριές κέρατο πράσινες και κόκκινες
2 ντομάτες
1 κούπα ρύζι Καρολίνα
1 κούπα λάδι
1 κούπα νερό ζεστό
2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα
2-3 κλωναράκια δυόσμο φρέσκο ή ξερό
1 ντοματοχυμό 250 γρ.
αλάτι, πιπέρι, τζίνζερ



Εκτέλεση της συνταγής μας
  • Πλένουμε, καθαρίζουμε τις πιπεριές από τα σπόρια αφού κόψουμε το καπάκι τους,  κόβουμε το καπάκι ανοίγοντας και τις ντομάτες με ένα κουταλάκι και την ψίχα την ρίχνουμε σε ένα μπολάκι.
  • Μαζί με το εσωτερικό της ντομάτας λιωμένο, βάζουμε το ρύζι πλυμένο και σουρωμένο, τον μισό ντοματοχυμό και 1/2 κούπα λάδι, αλάτι, πιπέρι, τζίντζερ, ψιλοκομμένα τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τον δυόσμο.
  • Τα γεμίζουμε και τα τοποθετούμε κατά μήκος το ένα δίπλα στο άλλο, ρίχνουμε τον υπόλοιπο ντοματοχυμό, 1 κούπα μικρή ζεστό νερό, και 1/2 κούπα λάδι, αλάτι, και πιπέρι φρεσκοτριμμένο.
  • Σε χαμηλή θερμοκρασία σε 45-50 λεπτά είναι έτοιμο, αφού δοκιμάσουμε το ρύζι αν είναι βρασμένο.
  • Έχουμε ένα πεντανόστιμο φαγητό μέσα σε 1 ώρα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Print friendly