Τρίτη, 4 Νοεμβρίου 2014

Μαρμελάδα Μήλο Με Ακτινίδιο





Υλικά για τη συνταγή μας
2 κιλά μήλα (προτιμότερο μαλακά)
1 κιλό ακτινίδια
2,5 κιλά ζάχαρη καστανή η κρυσταλλική
2 ξύλα κανέλας
ξύσμα και χυμό από 1 πορτοκάλι
χυμό 1 λεμονιού



Εκτέλεση της συνταγής μας
  • Καθαρίζουμε τα φρούτα και τα κόβουμε σε κύβους.
  • Βάζουμε σε μία κατσαρόλα όλα τα υλικά μας, εκτός απ΄το χυμό λεμονιού.

  • Βράσιμο για 1 ώρα σε μέτρια φωτιά.

  • Προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού και πολτοποιούμε αν θέλουμε με το ραβδομπλέντερ.
  • Η μαρμελάδα μας είναι έτοιμη!! 
 



TIPS

  • Αφήνουμε να κρυώσει και την βάζουμε σε αποστειρωμένα βάζα (πλυμένα καλά, τα βάζουμε στον φούρνο για 30-40 λεπτά στους 100 βαθμούς)
  • Αν τα φρούτα μας είναι πολύ ώριμα αφαιρούμε ζάχαρη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Print friendly