1 κουτί
φυτική σαντιγί 250 γρ. στην συντήρηση του ψυγείου
260 γρ.
κουβερτούρα 55%
1 κ.γλ.
βανίλια
20 γρ. βούτυρο
1 ρολό
μπισκότα γεμιστά Παπαδοπούλου τύπου Oreo
κομμένα σε μικρά κομμάτια με το χέρι μας
50 γρ. κακάο
τύπου Ολλανδίας
Εκτέλεση
της συνταγής μας
- Λιώνουμε σε Μπαιν Μαρί το βούτυρο με την κουβερτούρα και ανακατεύουμε με μία σπάτουλα να πέσει η θερμοκρασία της.
- Χτυπάμε την φυτική σαντιγύ παγωμένη για 2-3 λεπτά με ένα αυγοδάρτη και συνεχίζουμε προσθέτοντας την λιωμένη κουβερτούρα με την βανίλια να ομαδοποιηθεί στο μείγμα.
- Βάζουμε το μείγμα σε μία φόρμα στενόμακρη και ανακατεύουμε απαλά τα μπισκότα στην σοκολάτα.
- Τοποθετούμε στην συντήρηση για 2 ώρες να σταθεροποιηθεί και μετά κόβοντας με ένα κουτάλι κομμάτια σαν ένα καρύδι, τα πλάθουμε (με γάντια για να μην κολλήσει στα χέρια μας) στρογγυλά, τα βουτάμε στο κακάο και τα βάζουμε σε ένα μπολ σκεπαστό στο ψυγείο. Βγάζουμε 2-3 λεπτά προτού τα προσφέρουμε.
Οτι πρεπει για μετα την κρεατοφαγία ;)
ΑπάντησηΔιαγραφήXριστός Ανέστη!
Ναι την θέλουμε την σοκολάτα μας, μετά από κάθε ωραίο γεύμα!!
ΔιαγραφήΑληθώς Ανέστη!!
Έτσι για να γλυκαθούμε λιγάκι!
ΑπάντησηΔιαγραφήΧριστός Ανέστη !
Χρόνια Πολλά με υγεία και αγάπη στις καρδιές μας!
Φιλιά πολλά :)
Ναι το χρειαζόμαστε πολύ!!
ΔιαγραφήΑληθώς ανέστη Αριάδνη!
Πολλά φιλιά χρόνια πολλά σε όλους!
Χρόνια πολλά Μάχη μου, Χριστός Ανέστη!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜας γλύκανες υπέροχα μετά την κρεατοφαγία!
Φιλιά!
Έλενα μου Αληθώς Ανέστη!
ΔιαγραφήΧρόνια πολλά!
Φιλάκια πολλά!
Χρόνια Πολλά !!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦαίνονται σοκολαχταριστά !!!
Χρόνια πολλά και σένα και στην οικογένειάσου!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕίναι απίθανα και με λίγα λιπαρά, κάτι είναι και αυτό με τόσες θερμίδες!!
Καλημέρα και χρόνια πολλά! Πολύ ωραίο γλυκάκι, ότι το καλύτερο!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣε ευχαριστώ Μαρία μου, Χρόνια πολλά να χαίρεσαι τους δικούς σου!
Διαγραφή