500 γρ.
γίγαντες
1 χυμό
ντομάτας 500 γρ.
1
κρεμμύδι
1
πιπεριά πράσινη και 1 κόκκινη κομμένες κυβάκια
1
σκελίδα σκόρδο
1/4 από
1 ματσάκι μαϊντανό
λίγο
άνηθο
1
λουκάνικο χωριάτικο με πράσο
1 κούπα
λάδι
Εκτέλεση της συνταγής μας
- Τοποθετούμε τους γίγαντες από βραδύς σε κρύο νερό να μαλακώσουν και μετά τους βάζουμε σε κατσαρόλα να βράσουν για λίγο, μέχρι να βγάλουν αφρό, τότε τους αλλάζουμε το νερό με άλλο ζεστό και προσθέτουμε και το κρεμμύδι ψιλοκομμένο.
- Αφότου βράσουν οι γίγαντες τους αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε τον ντοματοχυμό, το σκόρδο, τον μαϊντανό, τις πιπεριές και το λάδι και τους βάζουμε σε ένα ταψί ανάλογο, για 45 λεπτά να πιάσουν μία χρυσή κρούστα, αφού προσθέσουμε στα τελευταία 15 λεπτά τα λουκάνικα κομμένα ροδέλες.
ενα θα σου πω μαχη...τρελαινομαι!!!!Λουκανικο με γιγαντες ειναι στις τοπ γευσεις μου!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήκαλημερα και φιλια!!!!
Είναι μία αποτοξινωτική τροφή μετά την ασυδοσία των γιορτών με το κρέας.
ΔιαγραφήΑλλά και πάλι το λουκάνικο το πρόσθεσα!!!
Καλό απόγευμα, πολλά φιλιά!!!
Φαγάκι αγαπημένο και ταιριαστό για τον χειμώνα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕγώ το "πατάω" λίγο περισσότερο στο σκορδάκι!
Γεια στα χέρια σου, το έκανες πολύ νόστιμο!!
Φιλιά, καλό απόγευμα!
Πολύ αγαπημένο ευτυχώς από όλους μας!!
ΔιαγραφήΚαλό βράδυ, φιλάκια.
Ωραίο φαινεται, με το λουκανικακι!
ΑπάντησηΔιαγραφήΝαί το κάνει πιό πικάντικο και αγαπητό σε όλους!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜου αρέσει το πιάτο σου Μάχη, πολύ νόστιμο και λαχταριστό!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλό βράδυ!
Σε ευχαριστώ πολύ, καλό βράδυ!!
ΑπάντησηΔιαγραφή