Υλικά
της συνταγής μας
4 αυγά
1
γιαούρτι 225 γρ.
1 κούπα
γάλα
100 γρ.
βούτυρο( λιωμένο σε χαμηλή φωτιά)
100 γρ.
ελαιόλαδο
400-500
γρ. φέτα θρυμματισμένη
400
-450 γρ. αλεύρι up (με μπέικιν)
1 κούπα
τυρί κίτρινο τριμμένο η σε φέτες(προαιρετικό)
1 κούπα
τυρί τύπου ρεγγάτο, κεφαλογραβιέρα τριμμένο ή σε φέτες κομμένο
(προαιρετικό)
Εκτέλεση
της συνταγής μας
- Χτυπάμε μαζί τα αυγά, το γιαούρτι, το γάλα, το βούτυρο, το λάδι τη φέτα και τα μισά τριμμένα τυριά.
- Αφού ομογενοποιηθεί το μίγμα ρίχνουμε το αλεύρι.
- Στρώνουμε σε ένα ταψί το μίγμα μας, αφού το λαδώσουμε και από πάνω ρίχνουμε τα υπόλοιπα τριμμένα τυριά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου